Да имате предвид долните носачи на старлайн / на ауто кели/ мисля че така се казваха, при мен изкараха точно 7000 км. Та ако трябва да сменяте носачи не правете като мен глупави експерименти.........а тези който ме познават са наясно, че карам внимателно и си пазя колата. Лично според мен просто са си калпави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
долни носачи старлаин....
Collapse
X
-
Това е сбирщайн марка за всичко най-евтино нещо като ITN на евро 07. Най, най-евтините части това е единственото им достойнство..sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
А я препоръчайте читава марка за долни носачи...? Моите ги рециклирах, изкараха 25 хил. и пак сдадоха багажа, та мисля да ги сменям с нови. Един колега сложи TRW, но каза, че неговите изкарали 30 хил. км.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТова е сбирщайн марка за всичко най-евтино нещо като ITN на евро 07. Най, най-евтините части това е единственото им достойнство..
Преди 1000 км сложих на една от колите предни амортисьори ИТН, за сега няма забележки.
Ти имаш ли повече наблюдения за марката?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Преди няколко години, когато бях със 156 гледах едни спирачни маркучи ИТН и ми стана чудно къде ли са произведени, тъй като от тях зависи сигурността на автомобила и са много важен елемент?По означенията върху тях открих производителя , който се оказа най-големиятпроизводител на подобни изделия в Китай!В сайта на същия бяха изброени автомобилните производители с които работи, като там присъстваха почти всички американски марки!!!Предполагам, че продуктите за тях не са с марка итн, а са директно с техните си марки -както рикамби?Last edited by stu; d.m.y г., 12:56.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
ИТН марка на Евро 07. Поръчваш си нещо на някой с твоя марка и ти го прави. Вероятно ползват различни производители. Амортисьорите струваха към 50 лв броя. На външен вид изглеждат идеални като изработка. Всички детайли бяха направени добре. Колата се държи добре с тях. Вероятно ще продължа да купувам от тази марка. Интересно ми е за други впечатления за марката.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Нямам опит с ИТН...отворих темата за да не се излъже някой друг с носачи старлайн. Колкото до ТРВ....сега купих и смених долните носачи с такива.....ще видим, макар ,че имам резерви след като новите горни носачи на този производител се оказаха не чак толкова качествени, скъсаха тампони за 5 000 км.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Аз в последния момент се отказах от Старлайн носачи и вземах ИТН 220лв. долните и 90лв горни ,за сега е ок всичко но пробега е малък 2к . На старата ми кола 166 смених всичките носачи на веднъж с ИТН и колата за 25к. нямаше никакъв проблем. Само да вметна нещо повечето по евтини варианти не са алуминеви.
Comment
-
Старлайн на Фиат Крома изкараха точно 8000км и шарнирите им взеха да скърцат брутално, когато позагреят. Изкарах така още 3-4 000, но на единия шарнира му направи голям луфт и ги смених. Като цяло цената им е такава, че може да се замислиш. Горе долу 1/3 от TRW.
Comment
Comment